Όροι Συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής σε πολιτιστικές δραστηριότητες:  Το κόστος συμμετοχής για ξεναγήσεις και περιπάτους είναι 10€. Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Για συμμετοχή σε σεμινάρια και λοιπές εκδηλώσεις, το κόστος συμμετοχής αναφέρεται στην περιγραφή της εκδήλωσης.

  • Ειδική πολιτική για οικογένειες: παιδιά κάτω των 12 ετών  (με την συνοδεία ενηλίκου) δωρεάν. Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε κάθε ενήλικα αντιστοιχούν μέχρι 2 παιδιά.
  • Ειδική πολιτική για ΑΜΕΑ: συνοδοί ΑΜΕΑ που χρήζουν συνοδείας (π.χ. με σοβαρά κινητικά προβλήματα, τυφλότητα κτλ.) συμμετέχουν δωρεάν.

Είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους/μουσεία: Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή ξενάγησης.

Αριθμός συμμετοχών /group: Το κάθε group ξενάγησης έχει συγκεκριμένο ανώτατο αριθμό συμμετοχών που καθορίζεται από τον εκάστοτε επισκεπτόμενο χώρο.

 

Κρατήσεις

  1. Κρατήσεις θέσεων –εγγραφές, γίνονται με την συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής,  πρόσβαση στην οποία βρίσκετε μέσα από την περιγραφή της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει.
  2. Πληρώνετε μέσω paypal (και ολοκληρώνεται έτσι η κράτησή σας) ή  επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά

Επικυρωμένη θεωρείται μια κράτηση όταν έχει εξοφληθεί το συνολικό κόστος είτε άμεσα (μέσω paypal)  ή εντός της προθεσμίας που δίνεται  στο email που θα λάβετε μετά την υποβολή της αίτησης.

Μετά την πάροδο της δοθείσας προθεσμίας, η κράτηση ακυρώνεται.

Καταβολή του κόστους συμμετοχής

α) στο γραφείο μας (Action Plus, Σόλωνος 69 & Ασκληπιού, Αθήνα, 1ος όροφος, σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 17:00μμ) με καταβολή μετρητών.

β) στον τραπεζικό λογαριασμό μας τράπεζας Eurobank /Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: 0026.0631.59.0200558656 (ΙΒΑΝ: GR7402606310000590200558656) με αναφορά στο όνομα που έχει γίνει η αίτηση συμμετοχής, (σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά έξοδα).

Γ) μέσω PayPal: ακολουθείτε σχετικό link της ιστοσελίδας μας.

Ακυρώσεις

Μία δραστηριότητα μας μπορεί να ακυρωθεί εάν:

  • οι καιρικές συνθήκες είναι απαγορευτικές
  • συντελούν άλλοι σοβαροί παράγοντες

Αν ακυρωθεί η δραστηριότητα μέρες πριν, τότε επικοινωνούμε μαζί σας  με e-mail. Αν ακυρωθεί η δραστηριότητα την ημέρα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, τότε επικοινωνούμε μαζί σας  με κάθε πρόσφορο τρόπο (τηλέφωνο / sms / email).

Αν έχετε εξοφλήσει την συμμετοχή σας και ακυρωθεί/αναβληθεί για κάποιον από τους παραπάνω λόγους η δραστηριότητα στην οποία έχετε κάνει την κράτηση σας υπάρχουν οι εξής επιλογές:

  • μεταφορά της συμμετοχής σας σε επόμενη δραστηριότητα μας κατόπιν συνεννόησης
  • επιστροφή χρημάτων.

Ακύρωση συμμετοχής από πλευράς σας

Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής από πλευράς σας δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.  Αν ενημερωθούμε για την ακύρωση συμμετοχής 24 ώρες πριν την εκδήλωση, η συμμετοχή σας μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη μας εκδήλωση.

Μία συμμετοχή δεν μπορεί να μεταφερθεί περισσότερο από μία φορά.