Όροι Συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής στις εκδηλώσεις μας:  Το κόστος συμμετοχής στις ξεναγήσεις μας είναι 10€, εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων που μπορεί να διαφοροποιηθεί. Στην τιμή  αυτή περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Για συμμετοχή σε σεμινάρια και λοιπές εκδηλώσεις (εκδρομές κλπ), το κόστος συμμετοχής αναφέρεται στην περιγραφή της εκδήλωσης.

Οι παραπάνω πολιτικές ισχύουν για ξεναγήσεις και περιπάτους. Για τις λοιπές εκδηλώσεις (εκδρομές, σεμινάρια, κ.α.) ισχύει ό,τι αναφέρεται στη περιγραφή της εκδήλωσης.

Είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους/μουσεία: Το κόστος εισόδου  στους χώρους που επισκεπτόμαστε ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή ξενάγησης.

Αριθμός συμμετοχών /group: Το κάθε group ξενάγησης έχει συγκεκριμένο ανώτατο αριθμό συμμετοχών που καθορίζεται από τον εκάστοτε επισκεπτόμενο χώρο.

Κρατήσεις

  1. Η διαδικασία κράτησης θέσεων, γίνονται με την συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής,  πρόσβαση στην οποία βρίσκετε, μέσα από την περιγραφή της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει, στην ιστοσελίδα μας.
  2. Επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά για να  σας πληροφορήσουμε για τη διαθεσιμότητα θέσεων, τους τρόπους πληρωμής και την προθεσμία πληρωμής. Μετά την πάροδο της δοθείσας προθεσμίας, η κράτηση ακυρώνεται.
  3. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληρώνετε μέσω paypal (και ολοκληρώνεται έτσι αυτόματα η κράτησή σας)

Επικυρωμένη θεωρείται μια κράτηση όταν έχει εξοφληθεί το συνολικό κόστος είτε άμεσα (μέσω paypal)  ή εντός της προθεσμίας που δίνεται  στο email που σας στέλνουμε μετά την υποβολή της αίτησής σας.

Απαντάμε στις αιτήσεις σας εντός της ίδιας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας κατά προτεραιότητα.

Σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη ζήτηση για μία δραστηριότητα, ενδέχεται να καθυστερήσουμε στις απαντήσεις μας στη προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε και νέες ημερομηνίες για την ίδια δραστηριότητα.

Καταβολή του κόστους συμμετοχής

α) στο γραφείο μας (Action Plus, Σόλωνος 69 & Ασκληπιού, Αθήνα, 1ος όροφος, σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 17:00μμ) με καταβολή μετρητών.

β) στον τραπεζικό λογαριασμό μας τράπεζας Eurobank /Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: 0026.0631.59.0200558656 (ΙΒΑΝ: GR7402606310000590200558656) με αναφορά στο όνομα που έχει γίνει η αίτηση συμμετοχής, (σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά έξοδα).

Γ) μέσω PayPal: ακολουθώντας το σχετικό link στην περιγραφή της κάθε εκδήλωσης στην ιστοσελίδα μας.

Ακυρώσεις

Μία δραστηριότητα μας μπορεί να ακυρωθεί εάν:

Αν ακυρωθεί η εκδήλωσή μας μέρες πριν, τότε επικοινωνούμε μαζί σας  με e-mail. Αν ακυρωθεί η δραστηριότητα την ημέρα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, τότε επικοινωνούμε μαζί σας  με κάθε πρόσφορο τρόπο (τηλέφωνο ή sms ή email) μέχρι και 2 ώρες πριν την ώρα έναρξης της δραστηριότητας.

Αν έχετε εξοφλήσει την συμμετοχή σας και ακυρωθεί/αναβληθεί για κάποιον από τους παραπάνω λόγους η δραστηριότητα στην οποία έχετε κάνει την κράτηση σας υπάρχουν οι εξής επιλογές:

Ακύρωση συμμετοχής από πλευράς σας

Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής από πλευράς σας δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.  Αν ενημερωθούμε για την ακύρωση συμμετοχής 24 ώρες πριν την εκδήλωση, η συμμετοχή σας μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη μας εκδήλωση εντός του ιδίου ημερολογιακού έτους.

Μία συμμετοχή δεν μπορεί να μεταφερθεί περισσότερο από μία φορά.