Συνεργασία με Εταιρίες & Οργανισμούς

  • Αρχική
  • /
  • Συνεργασία με Εταιρίες & Οργανισμούς

Η ACTION PLUS  είναι  συνεταιριστική επιχείρηση κοινωνικής ωφέλειας, που ιδρύθηκε με  όραμα να διευκολύνει την πρόσβαση όλων μας στον πολιτισμό.

Ο τρόπος δουλειάς μας και ο σχεδιασμός των δράσεών μας σέβεται την ατομικότητα εργαζομένων και συνεργατών, αναγνωρίζει την ιδιαίτερη δυναμική και τα ταλέντα του καθενός από  εμας και προσπαθούμε αυτά να ενθαρρύνονται και να αναδεικνύονται με κάθε τρόπο. Την ίδια εμμονική προσήλωση έχουμε και σε ό,τι αφορά την υπηρεσία που παρέχουμε: θέλουμε ο κόσμος που μας εμπιστεύεται κάποιες ώρες του ελεύθερου χρόνου του να περάσει καλά, να εμπνευστεί, να υποψιαστεί και τις αθέατες όψεις των πραγμάτων, να πλουτίσει τις γνώσεις του και να πάρει λίγο από το πάθος μας για την ιστορία και τον πολιτισμό.  Ταυτόχρονα, ακολουθούμε μία τιμολογιακή πολιτική που έχει ως άξονα την τήρηση των χαμηλότερων, κατά το δυνατόν, τιμών ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι προσιτές στον μέσο εργαζόμενο.

Ως κοινωνική επιχείρηση, φροντίζουμε για το κοινωνικό μας αποτύπωμα έχοντας υιοθετήσει 3 προτεραιότητες:

  • δίνουμε την ευκαιρία σε άνεργους πτυχιούχους να κάνουν το επαγγελματικό τους ξεκίνημα (ή την επανεκκίνηση!) μαζί μας
  • έχουμε ειδική πολιτική για την διευκόλυνση συμμετοχής οικογενειών, με  δωρεάν την συμμετοχή παιδιών έως 12 ετών. Από το 2015, 4.050 παιδιά έχουν συμμετάσχει δωρεάν στις ξεναγήσεις μας. Πιστεύουμε ότι έτσι συμβάλλουμε στην ανάπτυξη μελλοντικών πολιτών με ενεργό στάση απέναντι στον πολιτισμό και την γνώση
  • σε όλες τις δράσεις μας λαμβάνουμε υπόψη το γεγονός ότι πολλοί φίλοι και φίλες μας έχουν κινητικά προβλήματα και φροντίζουμε να διευκολύνουμε όσο μπορούμε τη συμμετοχή τους. Στο πλαίσιο αυτό ισχύει η δωρεάν συμμετοχή συνοδών ατόμων που χρήζουν συνοδείας καθώς και μέριμνα για την πρόσβαση.

Ωστόσο, πολύ σημαντικό για την βιωσιμότητά μας εμάς είναι η συνεργασία με εταιρίες και οργανισμούς, για την διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων  (ξεναγήσεις, εξορμήσεις, ημερίδες, δράσεις γευσιγνωσίας / οινογνωσίας, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις για γονείς και παιδιά, κ.α.).

Η συνεργασία μας μπορει να εγγραφεί στον απολογισμό της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) σας ενώ από πλευράς μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα  σχεδιασμό που αντανακλά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τους στόχους της εκδήλωσής σας.  Η εξειδικευμένη ομάδα στελεχών μας είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε την υλοποίηση της επιθυμίας σας!!

Μέχρι σήμερα, μας έχουν εμπιστευτεί: