Όροι Συμμετοχής

 • Home
 • /
 • Όροι Συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής στις εκδηλώσεις μας:  Το κόστος συμμετοχής στις εκδηλώσεις μας αναφέρεται στην περιγραφή  της κάθε εκδήλωσης. Στην αναφερόμενη τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ.

Είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους/μουσεία: Το κόστος εισόδου  στους χώρους που επισκεπτόμαστε ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην τιμή ξενάγησης. Σε κάθε περίπτωση, δίνονται λεπτομερείς πληροφορίες για το κόστος εισόδου.

Αριθμός συμμετοχών /group: Το κάθε group ξενάγησης έχει συγκεκριμένο ανώτατο αριθμό συμμετοχών που καθορίζεται από τον εκάστοτε επισκεπτόμενο χώρο και τους ισχύοντες κανονισμούς του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό μετάδοσης του COVID-19.

Χώροι επίσκεψης  / κατάσταση: Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που χώρος που επισκεπτόμαστε στη διάρκεια ξενάγησης  έχει περιορισμένη πρόσβαση λόγω τεχνικών εργασιών ή άλλων αιτιών.

Κρατήσεις

 1. Η διαδικασία κράτησης θέσεων, γίνονται με την συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής,  πρόσβαση στην οποία βρίσκετε, μέσα από την περιγραφή της εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει, στην ιστοσελίδα μας.
 2. Επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά, την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, για να  σας πληροφορήσουμε για τη διαθεσιμότητα θέσεων, τους τρόπους πληρωμής και την προθεσμία πληρωμής. Μετά την πάροδο της δοθείσας προθεσμίας, η κράτηση ακυρώνεται.
 3. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληρώνετε μέσω paypal ή κάρτας  (και ολοκληρώνεται έτσι αυτόματα η κράτησή σας)

Επικυρωμένη θεωρείται μια κράτηση όταν έχει εξοφληθεί το συνολικό κόστος είτε άμεσα (μέσω paypal ή κάρτας)  ή εντός της προθεσμίας που δίνεται  στο email που σας στέλνουμε μετά την υποβολή της αίτησής σας.

Σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη ζήτηση για μία εκδήλωση, ενδέχεται να καθυστερήσουμε στις απαντήσεις μας στη προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε και νέες ημερομηνίες για την ίδια εκδήλωση.

Καταβολή του κόστους συμμετοχής

α) στους εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται στη περιγραφή κάθε εκδήλωσης, με αναφορά στο όνομα που έχει γίνει η αίτηση συμμετοχής, (σε περίπτωση πληρωμής από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τα τραπεζικά έξοδα).

Γ) μέσω PayPal ή  χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας: ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία στην σελίδα περιγραφής της κάθε εκδήλωσης στην ιστοσελίδα μας.

Ακυρώσεις

Μία δραστηριότητα μας μπορεί να ακυρωθεί εάν:

 • οι καιρικές συνθήκες είναι απαγορευτικές. Σημειώνεται ότι μία εξωτερική δραστηριότητα, μπορεί να πραγματοποιηθεί και με ήπια κακοκαιρία, πχ ελαφρά βροχή αν δεν υπάρχει κίνδυνος για τους συμμετέχοντες.
 • προκύψουν άλλα σοβαρά εξωγενή εμπόδια ή απαγορεύσεις.
 • προκύψει αδυναμία υλοποίησης της εκδήλωσης από πλευράς μας.

Αν ακυρωθεί η εκδήλωσή  μέρες πριν, τότε επικοινωνούμε μαζί σας  με e-mail. Αν ακυρωθεί η εκδήλωση την ημέρα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, τότε επικοινωνούμε μαζί σας  με κάθε πρόσφορο τρόπο (τηλέφωνο ή sms ή email)  πριν την ώρα έναρξης της δραστηριότητας.

Αν έχετε εξοφλήσει την συμμετοχή σας και ακυρωθεί/αναβληθεί για κάποιον από τους παραπάνω λόγους η δραστηριότητα στην οποία έχετε κάνει την κράτηση σας υπάρχουν οι εξής επιλογές:

 • μεταφορά της συμμετοχής σας σε επόμενη δραστηριότητα μας κατόπιν συνεννόησης εντός των επόμενων 12 μηνών
 • επιστροφή χρημάτων (ισχύει μόνο για την περίπτωση που η εκδήλωση δεν πραγματοποιείται από δικής μας υπαιτιότητα – δεν ισχύει για την περίπτωση κακοκαιρίας ή απαγορεύσεων ή άλλων εξωγενών παραγόντων).

Ακύρωση συμμετοχής από πλευράς σας: Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής από πλευράς σας δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.  Αν ενημερωθούμε για την ακύρωση συμμετοχής 24 ώρες πριν την εκδήλωση, η συμμετοχή σας μπορεί να μεταφερθεί σε άλλη μας εκδήλωση εντός των επόμενων 12 μηνών. Μία συμμετοχή δεν μπορεί να μεταφερθεί περισσότερο από μία φορά.

Απαγόρευση καταγραφής ξενάγησης: Απαγορεύεται ρητά η καταγραφή της ξενάγησης / εκδήλωσης με οποιοδήποτε μέσον.  Το περιεχόμενο της ξενάγησης αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία τρίτου και ως τέτοιο ισχύουν τα οριζόμενα από τον νόμο. Σε περίπτωση καταγραφής, ο/η καταγράφων /ουσα καλείται να αποχωρήσει άμεσα από την ξενάγηση /εκδήλωση.

COVID-19: Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και για όσο διάστημα ισχύουν (α) παρακαλείστε να φροντίζετε για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας   (β) μπορείτε να ακυρώνετε την συμμετοχή σας έως και 8 ώρες πριν την υλοποίηση της ξενάγησης για λόγους ασθένειας.

Από πλευράς μας λαμβάνουμε κάθε ενδεδειγμένο μέτρο για την προστασία των συνεργατών μας και την δική σας.